Praćenje televizijskog programa postalo je mnogo više od toga – gledanja televizije. U pitanju je čitav spektar atraktivnih mogućnosti, u okviru kojih se biraju ne samo kanali za praćenje u određenoj satnici, već i niz dodatnih funkcija koje će učiniti program dostupnim uvek i svuda kada i gde je to potrebno. 

Satelitska televizija donela je mnogo inovativnih opcija kada je u pitanju provođenje vremena ispred televizijskog ekrana. Korisnici su ne samo gledaoci, već i kreatori programa, odnosno vremena i načina kada će ispratiti omiljenu emisiju, film, seriju ili drugi tip sadržaja koji se emituje. Total tv paketi danas su omogućili potpuno novi način gledanja televizije.

Prednosti koje daje satelitska televizija u modernom vremenu

Total tv paketi predstavljaju novu dimenziju praćenja televizije, uz mogućnosti prilagođavanja svih programa potrebama gledalaca. Satelitska televizija emituje se putem Eutelsat 16A satelita, a pogodnost odličnog signala obezbedila je više od milion pretplatnika na Zapadnom Balkanu. Razvijenost satelita i savršeno umrežavanje sa uređajima, obezbedila je mogućnost kombinacije satelitska televizija i kablovski internet. Od davnih 60ih godina 19. veka kada je uspešno realizovan prvi signal televizije putem satelita od Evrope do Severne Amerike do današnjeg vremena, prošao je ogroman period razvoja i usavršavanja ovog neverovatnog otkrića.

Upravo su Total tv paketi obezbedili mogućnost kombinovanja više usluga u jednom paketu, koje pokrivaju sve potrebe ljudi u vezi sa gledanjem televizije i upotrebom online mreže, odnosno interneta. Satelitska televizija je nova dimenzija koju obezbeđuju Total tv paketi. Instalacija je potpuno besplatna, uz prethodnu proveru mogućnosti za povezivanjem, postavljanjem modema i drugih uređaja, kao i detaljno ispitivanje jačine dometa, odnosno signala. 

Total tv paketi – satelitska televizija koja se razlikuje

Provajder Total tv je poznat po svojoj dugoročno zasnovanoj i temeljnoj izgradnji sistema gledanja televizije na potpuno nov i uvek sve bolji i jednostavniji način. Satelitska televizija upravo je omogućila da se dostignu neverovatno visoki nivoi razvoja programa. Posebno kada je u pitanju povezivanje, kablovski internet i dodatne opcije u jednom paketu, napravljeni su veliki koraci u odnosu na konkurenciju. Kada su u pitanju Total tv paketi cena zavisi od konkretnog izbora kanala i dodatnih opcija. Danas postoje tri osnovne ponude, a to su Total tv paketi „Start“, „Extra“ i „Premium“, koji se razlikuju prema broju programa i naslova u video klubu, gratis dodacima i drugim opcijama. 

„Start“ paket obezbeđuje za 895 dinara mesečno za ugovor na meseca više od 50 televizijskih, zatim preko 15 kanala u hd rezoluciji i više od 70 slobodnih programa, uz više od 1.500 naslova u video klubu preko EON aplikacije. Total tv paketi u „Extra“ varijanti nude   107 tv, 37 hd kanala i preko 2.000 naslova u video klubu, uz 899 dinara za prvu polovinu ugovornog perioda, a zatim 2.295 dinara za drugih 12 meseci. Paket „Premium“ daje 118 televizijskih, 46 kanala u hd rezoluciji, zatim specijalne poklon pakete, više od 18.000 naslova i EON aplikaciju na „smart“ uređajima, po ceni od 899 dinara prvih, a zatim 1.595 dinara za preostalih 12 meseci. Za sve pakete je instalacija besplatna, dostupno je premotavanje, stopiranje, snimanje, kao i EON aplikacija na 1 ili više „pametnih“ uređaja. 

Kada su u pitanju Total tv paketi cena je na vrlo isplativom nivou u poređenju sa benefitima, a to je potpuno nova dimenzija praćenja televizijskog programa. Izumi kao što su satelitska televizija, kablovski internet i njihovo umrežavanje, provajder Total tv je odlično prepoznao kao savršen način da se uvedu nove funkcije i opcije praćenja televizije.