Predstoji praznična “ludnica”, a ona mnogo znači, od kupovine poklona za najdraže do pripreme za najluđu noć. Prodavci se trude da u svakoj trenutku reklamiraju svoj proizvod na najbolji mogući način, donoseći popuste prolaznicima, ali i onima koji traže određene stvari na sajtovima i aplikacijama. Deda Mraz, jeleni, lampe, okićene jelke nas svugde okružuju, a važno je pitanje šta staviti ispod jelke.

Dobro znamo da u ovo doba godine vlada besparica i svi veruju da je januar, a često i februar, period finansijskog oporavka od novogodišnjih praznika. Porodica, kumovi, prijatelji, svi dragi ljudi zaslužuju pažnju tokom praznika kako bismo svi što bolje učestvovali u novoj kalendarskoj godini.

Dakle, glavno pitanje su finansije, i s time na umu, predstavljamo vam najlakši način da popunite budžet novogodišnjih paketića i đakonija.

MerkurXtip je pokrenuo novu akciju koja promoviše sportsko znanje, a svi ljubitelji sportskog klađenja imaju priliku da svaki dan, do 19. januara sledeće godine, dopune svoj budžet za 100.000 dinara. Najlepše je što će svakog dana neko od srećnika, ali i ozbiljnih sportskih stručnjaka, dobijati na poklon naznačenu sumu.

Praktično nema uslova, samo treba da napravite dobitni tiket sa maksimalnom ukupnom kvotom i čeka vas 100.000 dinara, a to ovako funkcioniše.

Pre svega, neophodno je da u „takmičarskom danu” dobitan tiket ima najveću ukupnu pogođenu kvotu. U MerkurXtip-u „takmičarski dan“ počinje u 8:00 i traje do 8:00 sutra ujutro, odnosno narednog kalendarskog dana. Važno je da se svi događaji iz dobitnog tiketa odigraju u roku od 24 sata „dana takmičenja“.

A najbolje smo sačuvali za kraj, u nagradnoj igri, sve karte koje su uplaćene u MerkurXtip lokalima, kao i onlajn preko Xtip naloga ulaze u obzir za nagradu.

Vaš problem kako da dođete do dodatnih sredstava u ovom periodu i da vam predstojeći praznici prođu u najboljem raspoloženju je rešen, naravno uz sjajne poklone, jer je vreme za darivanje.