Prebogata ponuda je ono što je od početka izdvojilo MerkurXtip od konkurencije, a u ovoj kompaniji maksimalno su posvećeni radu kladionice pa će najšira ponuda i najveći limiti ostati zaštitni znak. Promatrajući šta druge kompanije imaju da ponude, dolazimo do zaključka da je košarka izuzetno zastupljen sport u ponudi MerkurXtip-a, a samim tim i dve najjače lige na svetu: NBA i Evroliga.

Za ova dva takmičenja, gotovo da nema segmenta na koji nije moguće staviti opkladu. Uz standardnu ponudu vezanu za utakmice gde je moguće tipovati pobednika, pobednika uz hendikep, ukupan zbir poena, timske učinke, u MerkurXtip-u izdavajaju se ponudom vezanom za igrače, bilo da pričamo o pojedinačnom ili učinku u duelu. Svakog dana, najkasnije do 13 časova, izlazi ponuda po kojoj se neretko ravna i domaća konkurencija, a pored ukupnog broja poena pojedinaca, dostupni su i broj skokova i asistencija, kao i dueli koji su pravi hit na našem tržištu.

I dalje je NBA izuzetno popularan u Srbiji, zato ova kompanija želi da svakom ljubitelju igre pod obručima pruži mogućnost da pojačaju zabavu dok uživaju u potezima najboljih košarkaša sveta. Da li smo pomenuli da su limiti izuzetno veliki? To već znaju svi oni koji su se okušali u tipovanju u kompaniji sa „nasmejanim Suncem“, a MerkurXtip se konstantno trudi da bude inventivan i zanimljiv pa treba očekivati stalna iznenađenja i širenje ponude koja će odgovarati svakom igraču.

Za naše čitaoce, napravili smo malo istraživanje. Prečešljali smo sve najjače kladionice u Srbiji i našli interesantan podatak. U sredu uveče u 22 časa, ponuda NBA strelaca za večernje utakmice na sajtu MerkurXtip-a iznosila je 108 igrača, dok je najbliža konkurencija imala 80 odnosno 79. Ovo je jedan od jasnih pokazatelja o kakvoj ponudi za NBA igrače je reč i da sve ovo što smo do sada rekli ima potporu u podacima.

To ipak nije sve, uz NBA, tu je i ponuda za Američki fudbal (NFL) kojom bi mogle da se podiče i kladionice iz inostranstva, posebno iz SAD-a. NFL je preko malih ekrana počeo da osvaja Srbiju pre tačno 20 godina, a sada je već deo svakodnevice velikog broja ljubitelja sporta. U MerkurXtipu, ne samo da postoji velika ponuda za svaku utakmicu, već i za performanse gotovo svih igrača na terenu.

Dobro je poznato da favorizovanje igrača i navijački duh pojačavaju ugođaj sportskog događaja, pa zamislite kakav je osećaj kad možeš da odigraš da će tvoj omiljeni kvoterbek baciti tač-daun, baciti ili pretrčati veliki broj jardi, hoće li trkači prebaciti zadatu normu ili hvatači uhvatiti preko zadate granice. Možete čak da se kladite i na broj poena koje će osvojiti šuter. Naravno, pričamo o NFL specijalima, a ne možemo da ih zaključimo bez duela kvoterbekova, te ekstra specijalne ponude na sve najveće zvezde Američkog fudbala i najjače lige na svetu.

„Američki paket“ igara upotpunjen je hokejom na ledu, a svi ćemo sačekati novu sezonu najkvalitetnijeg bejzbola na svetu. Pored toga, ono što MerkurXtip izdvaja od svih drugih je ponuda za uživo klađenje. Sve vlasnike Xtip Naloga očekuje oko 40.000 događaja mesečno iz oko 20 sportova, pa vredi proveriti o čemu pričamo.

U MerkurXtip-u veoma su ponosni na Cash out i Cash back, oba instrumenta koji igračima idu naruku. Cash out omogućuje prevremenu isplatu, tako da praktično, dobitni tiket je uvek u rukama igrača, a naplata je moguća i pre početka ili završetka svih događaja na tiketu. Ako pak niste čovek od Cash out-a i želite pun iznos dobitka, a sreća vas napusti na jednoj utakmici, tiket nije nedobitan jer je tu Cash back. Svi tiketi sa promašenim jednim događajem imaju povrat sredstava, a moguća je i zarada jer sve zavisi od ukupne pogođene kvote ostalih mečeva na tiketu.

Ovo je samo deo onoga što MerkurXtip pruža svojim igračima, a uvek su tu nova iznenađenja i pogodnosti za vlasnike Xtip Naloga jer treba biti #uvekblizu!